Hierop kunnen Vascoda-klanten rekenen

Vascoda helpt haar klanten met de outsourcing van technisch tekenwerk. Dat doen we op een toekomstgerichte, efficiënte en kostenbesparende manier. We bouwen een brug tussen Belgische ondernemingen, zelfstandigen of architecten en technische tekenaars vanuit de hele wereld. Die missie brengt tal van andere voordelen met zich mee. We vertellen je er graag meer over!

Shutterstock 1515878147

Goedkopere samenwerkingen

Laten we beginnen bij het begin: de meeste bedrijven kiezen voor outsourcing omwille van het prijsverschil. Klanten die rekenen op Vascoda, kunnen dan ook doorgaans rekenen op een uurtarief dat 45% lager ligt dan hun eigen uurtarief. Onze interne contactpersonen sturen immers een internationaal team uit, waarvan de meerderheid in India werkt.

Technische outsourcing

Onze klanten kunnen het creatieve werk voor hun eigen rekening nemen. Daarnaast kunnen ze voor het technische aspect rekenen op één van onze professionals. Zo kunnen klanten zich echt focussen op het creatieve aspect van hun werk, en hun creativiteit volledig de vrije loop laten.

1

Snel & flexibel

Zowel onze medewerkers als onze externe professionals kunnen zeer snel schakelen en zijn flexibel inzetbaar. Ze kunnen nieuwe projecten op relatief korte tijd opstarten én afwerken binnen de vooraf afgesproken deadlines.

Opschalen wanneer nodig

Die flexibiliteit zorgt ervoor dat onze klanten razendsnel kunnen opschalen wanneer dat nodig is. Ze hoeven immers niet te rekenen op planningen en kunnen werk aannemen, uitvoeren en outsourcen waar nodig. Dat biedt hen de mogelijkheid om te rekenen op last-minute versterking en op structurele samenwerkingen waar nodig.

Eén kost, zonder verborgen kosten

Outsourcing is een pak goedkoper dan wanneer je het werk zelf zou uitvoeren, maar ook goedkoper dan iemand extra aan te nemen. Je bespaart niet alleen in loonkost, maar ook in andere verborgen kosten:

  • Licentiekosten bij de aanwerving van extra personeelsleden

  • De ruimte en de tijd die je moet voorzien

  • Opleidingsbudgetten die niet gevolgd moeten worden


Kortom: een forse besparing én alleen maar voordelen.

Meer info? Nood aan technisch tekenaars?

Contacteer ons voor een oplossing op maat van jouw project.

The whole point of human-centered design is to tame complexity, to turn what would appear to be a complicated tool into one that fits the task, thats is understandable, usable, enjoyable.

Donald A. Norman