Vascoda, een aanvulling voor architecten

Vascoda ondersteunt allerhande bedrijven en personen met de outsourcing van technisch tekenwerk. We zijn een sparring partner voor bouwbedrijven, industriële ondernemingen, kleine zelfstandigen én architecten. Die laatste categorie kan immers op verschillende manieren rekenen op de internationale experts van Vascoda. We leggen uit hoe Vascoda en architecten samenwerken (en telkens opnieuw het maximale uit deze samenwerking halen).

Shutterstock 782843011

Outsourcing van technisch tekenwerk

Technisch tekenwerk is een vaak onderschatte taak van architecten. Het volledige project staat of valt immers bij de juiste technische ondersteuning. Daarom verwacht de eindklant wel de juiste technische kennis voor een bepaalde uitdaging. Een taak die je niet zomaar aan eender wie toevertrouwt.

Architecten kunnen daarom rekenen op ons internationaal netwerk van geschoolde technisch tekenaars die de Europese normen kennen én beschikken over de juiste skills. Dat alles zonder in te boeten op kwaliteit en met een sterke focus op communicatie. Wij begeleiden projecten vanuit België en maken de vertaalslag op basis van onze eigen ervaring.

Zo kan jij genieten van de voordelen van outsourcing, zonder rekening te moeten houden met de nadelen ervan.

Focus op creativiteit

Er zijn weinig architecten die wild worden van het niet-creatieve technisch tekenwerk. Toch is de creatie van technische tekeningen een opdracht die met precisie toegepast moet worden. Daarom kunnen architecten die rekenen op Vascoda zich ten volle focussen op de creatieve kant van hun projecten.

Het enige waarmee zij nog bezig hoeven te zijn, is ons briefen. Wij vormen dan de schakel tussen de architect en onze internationale experts. Zij worden voortdurend ondersteund, zodat architecten zich kunnen bezighouden met datgene wat er voor hen écht toe doet: creatieve zaken ontwikkelen.

Shutterstock 1513842932

Project-based of samenwerking op korte en lange termijn

Architecten kunnen onze experts inschakelen op de manier die zij zelf verkiezen. We spreken hier over verschillende types opdrachten:

  • Project-based: een project dat onze experts voor hen tot een goed einde brengen.

  • Korte termijn: op korte termijn een plan omvormen naar een technische tekening.

  • Lange termijn: een langere samenwerking tussen de klant en de experts

Daarnaast kunnen klanten rekenen op dezelfde tekenaars of kiezen voor telkens een andere tekenaar, afhankelijk wat zij verkiezen.

Kortom: Vascoda maakt het leven van architecten een pak makkelijker.

Meer info? Nood aan technisch tekenaars?

Contacteer ons voor een oplossing op maat van jouw project.

The whole point of human-centered design is to tame complexity, to turn what would appear to be a complicated tool into one that fits the task, thats is understandable, usable, enjoyable.

Donald A. Norman